joi, 16 decembrie 2010
SOMON TO HORENSO NO SALAD
INGREDIENTE:
1bucata proaspata de somon,2 legaturi spanac ,4 catei de usturoi ,ulei de masline,piper alb , sare,sos de soia.
MOD DE PREPARARE;
Bucata de somon se pregateste la gratar .
Usturoiul se taie marunt ,se incinge un wok ,punem putin ulei de masline ,introducem usturoiul ,calim putin si dupa tot spanacul .Amestecam ,punem dupa gust sare si piper .Aranjam pe farfurie: bucata de somon ,salata de spanac si orezul fiert la abur .Servim somonul la gratar cu putin sos de soia .Pofta buna!Sper sa incercati si dumneavostra pentru ca este foarte sanatos.
KABOCHA NO NISHIME
INGREDIENTE:
200gr kabocha(dovleac),1 litru apa,5 linguri sos de soia, 3 linguri dashi,1lingura zahar brun .
MOD DE PREPARARE;
Taiem dovleacul cu tot cu coaja in bucati de 2 cm ,il punem in apa, introducem soia ,dashi si zaharul , lasam sa fiarba la foc potrivit 30-40min.Kabocha no nishime este preferat de cei mici datorita gustului usor dulce .Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postări (Atom)