vineri, 22 octombrie 2010

YAKISOBA


INGREDIENTE:

100gr spaghete,50gr carne porc taiata fasii subtiri,1/2morcov,1ceapa,3foi varza verde taiate in bucati mai mari,citeva frunze ceapa verde,1catel usturoi,sos de soia,sare,piper,worcestershire sauce,ulei susan.

MODE DE PREPARARE:

Spaghetele le fierbem conform etichetei si le lasam la scurs.Carnea de porc si usturoiul taiat marunt le calim in putin ulei de susan dupa care punem peste ceapa si morcovul care au fost taiate fideluta ,amestecam mereu,punem si varza .Urmeaza sa punem peste spaghetele ,amestecam mereu,introducem ingredientele :sare,piper,putin sos de soia si 2linguri de worcestershire sauce.La sfarsit presaram ceapa taiata in bucati de 2cm .
Sugestie - puteti sa puneti ce legume doriti dumneavoastra (ciuperci,ardei ,muguri de soia etc)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu