miercuri, 10 noiembrie 2010
YAKITORI
INGREDIENTE:
200gr carne de pui(taiata in fasii de 2cm),sos de soia,1 catel usturoi,mirin,zahar brun,citeva bete de bambus(frigarui),shicimi(un amestec de 7 condimente).
MOD DE PREPARARE:
Pregatim un sos pentru a marina carnea de pui astfel: 5 linguri sos soia,1lingura mirin,1lingurita zahar si usturoiul taiat marunt .In acest sos punem la marinat carnea pentru 30 min .Betele de bambus le punem la inmuiat intr o tava cu apa.Punem carnea pe bete si le asezam pe gratarul incins sau pe o tava si le bagam la cuptor.Intoarcem cu grija frigaruile si le umezim cind si cind cu o pensula inmuiata in marinata.Optional servim yakitori cu putin shicimi.Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Cat de bine arata!
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos!!!
RăspundețiȘtergere