duminică, 17 aprilie 2011
KATSU CURRY-SNITEL DE PORC CU CURRY
INGREDIENTE:
1bucata snitel porc,morcov,ceapa,cartof,pudra de curry,sos de rosii,sare,piper,ou,faina,pesmet,ulei vegetal.
MOD DE PREPARARE:
Din bucata de carne facem un snitel pe care il dam prin pesmet si il prajim in baie de ulei.
Pentru a face curry trebuie sa taiem legumele in bucati mai mici sa le calim bine dupa care punem pudra de curry si sosul de rosii .Adaugam si apa si lasam sa fiarba foarte bine pana sosul este de consistenta mai groasa,punem sare si piper .Aranjam pe farfurie bucata de snitel care a fost taiata in fisii de 2 cm si peste punem 2-3 linguri de curry.Servim cu orez fiert la abur si salata de varza cu putina maioneza.Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu