miercuri, 27 octombrie 2010

MINI RULOURI CU CARNE DE VITA






INGREDIENTE:

20 felii subtiri carne vita,60 bucati fasole verde pastai,sos de soia.

MOD DE PREPARARE:

Punem la fiert apa ,lasam sa fiarba si introducem fasolea pastai pentru 3 min, dupa care o trecem prin jet rece de apa . In fiecare felie de carne punem 3 bucati fasole si rulam bine .Procedam asa cu toate bucatile de carne.Incingem bine o cratita de teflon si punem rulourile la prajit pe toate partile ,dupa care punem 5-6 picaturi de soia si intoarcem bine rulourile .Se sevesc cu orez fiert .

SOBORO GOHAN


INGREDIENTE:

200gr carne tocata de pui,2 oua ,sare,ajinomoto,sos de soia,zahar brun.

MOD DE PREPARARE:

Incingem bine o cratita de teflon ,punem putin ulei de masline si adaugam: carnea tocata ,3linguri sos de soia ,putina sare si 1 lingura zahar brun,ajinomoto .Prajim bine carnea si o trecem pe un servetel de hirtie pentru a indeparta excesul de ulei.Spalam teflonul si il punem iar la incalzit cu citeva picaturi de ulei.Batem bine ouale cu putin zahar si le punem la prajit amestecind mereu ,le scoatem pe un servetel de hartie . Intr un castron punem un strat generos de orez fiert si deasupra in partea dreapta ouale si in stanga carnea,asa cum se vede si in fotografie.