vineri, 15 iulie 2011

SPAGHETE CU TON SI BROCOLI


INGREDIENTE:

150g conserva ton dietetic,8 buchetele de brocoli,400g spaghete,500ml apa,4-5 linguri cream stew ,parmezan ,3 catei usturoi.

MOD DE PREPARARE:

Fierbem spaghetele conform instructiunilor de pe pachet,le trecem prin jet de apa rece si le lasam la scurs.Brocoli trebuie fiert in apa cu putina sare .Punem apa la fiert si introducem cream stew ,amestecam si fierbem bine .Dupa ce sosul a fiert ,punem:spaghetele, bucatile de ton din conserva ,brocoli si usturoiul ras ,amestecam foarte putin si putem sa servim cu parmezan ras .Trebuie sa incerecati ,este foarte savuros.

TORI NIKU TO YASAI NO SOTE


INGREDIENTE:

20 bucati ciuperci ,2 bucati vinete ,1/2 piept de pui,sos de soia,mirin

MOD DE PREPARARE:

Ciupercile si vinetele se taie in bucati mai mici,carnea de pui fisii .Folosim un wok ,turnam putin ulei de masline si introducem legumele si carnea.Focul trebuie sa fie tare ,amestecam mereu pana calim carnea bine.Turnam 2 linguri de mirin si 2 linguri de soia ,amestecam foarte bine .Acest sote se serveste cu orez fiert la abur.Pofta buna!

MISO ITAME


INGREDIENTE:
3 ardei verzi,150g carne de vitel,1 ceapa ,2 linguri pasta miso .

MOD DE PREPARARE:

Ceapa si ardeii se taie fasii,carne se taie cit mai subtire .Incingem un wok ,turnam citeva picaturi ulei masline si punem: ceapa ,ardeii si carnea la calit.Amestecam bine aproximativ 10 min.Pasta de miso si jumatate de pahar cu apa se toarna in wok,amestecam maxim 5 min si mancarea poate sa fie servita alaturi de orez fiert la abur.Pofta buna!