sâmbătă, 1 ianuarie 2011

TAMAGOYAKI TO NEGI-OMLETA CU CEAPA VERDE







INGREDIENTE:

1 ou,2 frunze ceapa verde (taiate marunt),1 lingura apa putin sos de soia.

MOD DE PREPARARE:

Batem oul,punem ceapa verde ,apa si 2-3 picaturi de soia.Incingem cratita speciala de omleta japoneza ,o stergem cu ulei vegetal si punem putin in cratita ,asteptam sa se coaca ,rulam omleta ,adaugam iar ou ,asteptam sa se faca si rulam.Asa procedam pana se termina omleta .La sfarsit areata ca o clatita care se taie in 6 bucati.Se serveste cu putin sos de soia .Pofta buna!

SABA(MACROU)


INGREDIENTE:

2bucati macrou,1 lingura sos de soia,2 linguri mirin,1 lingurita zahar(brun),1 lingurita ghimbir ras si stors,putin unt .

MOD DE PREPARARE:

Sosul de soia,mirin,zahar,ghimbir amestecate bine , introducem macroul pentru 15 min. In teflon punem 1 lingura de unt si introducem pestii la prajit pe fiecere parte cite 5 minute.Asezam bucatile de macrou alaturi de citeva pastai de fasole verde fiarta la abur.Pofta buna!