sâmbătă, 23 octombrie 2010

BUTADON



INGREDIENTE:

100gr carne porc(felii subtiri) ,1ou,1ceapa,sos de soia,1bucata mica ghimbir ras si stors , citeva fire ceapa verde,zahar brun,mirin,dashi .

MOD DE PREPARARE:

Carnea de porc se fierbe in putina apa ,se scoate si se pune pe o farfurie.Intr o cratita se pun:5linguri sos de soia,1 lingura suc ghimbir ras,1 lingurita zahar,1 lingura mirin,1 lingura dashi si se fierbe f putin.Ceapa taiata fideluta si carnea de porc fiarta le introducem in cratita si punem capacul.Fierbem la foc potrivit pana ceapa este fiarta .Batem oul ,tocam marunt ceapa verde amestecam si punem peste ,acoperim cu capacul ,lasam pentru inca 3-4 min fara sa mestecam mancarea si este gata. Intr o farfurie adinca punem orez fiert la abur si peste aceasta mancarica .Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu