joi, 28 octombrie 2010

HAMBURGER CU CARNE DE VITA


INGREDIENTE:

300gr carne tocata de vita,1ou,1ceapa,sare,piper,ajinomoto,mustar dulce,sos de rosii,1catel usturoi,ulei de masline.

MOD DE PREPARARE:

Taiem ceapa bucatele si o calim in ulei de masline .Peste carnea tocata punem:oul,sare,piper ,ajinomoto,1lingurita mustar dulce ,1 lingurita sos de rosii ,catelul de usturoi pisat si ceapa calita.Amestecam bine ,formam 2 hamburgeri pe care ii lasam 30 min la frigider.Incingem bine o cratita de teflon punem ulei de masline si adaugam hamburgerii la prajit ,dupa citeva minute intoarcem pe partea cealalta hamburgerii si mai asteptam 2 min ,dupa care turnam pe linga hamburgeri 1/2 pahar de apa ,punem capacul si asteptam pana se evapora apa.Pentru a vedea daca sunt facuti ,luam o scobitoare si intepam hamburgerul ,sucul care iese fara singe ne indica faptul ca sunt bine facuti . Servim hamburgerii cu legume fierte la abur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu