marți, 26 octombrie 2010

OREZ CU LEGUME SI CARNE DE PUI


INGREDIENTE:

300gr orez fiert ,1ou,1 ceapa,1/2morcov,1/2 ardei,50gr carne pui(taiata cubulete mici),sos de rosii,sare,piper,ulei masline.

MOD DE PREPARARE:

Ceapa,morcovul ,ardeiul se taie in cubulete mici si se calesc in ulei .Batem oul si l introducem peste legume amestecind mereu(focul este dat tare).Introducem carnea de pui,sare si piper si amestecam pina se caleste si carnea ,din acest moment putem rasturna in cratita orezul si 4-5 linguri sos de rosii .Amestecam orezul,legumele si sosul de rosii foarte bine.Atentie mare ,bobul de orez trebuie sa ramana intreg , sa nu fierbeti in cantitate mare de apa orezul pentru ca se va terciui.(la 2 pahare de orez puneti 2pahare si jumatate de apa ).PS. OREZUL NU SE LASA LA INMUIAT IN APA ,DOAR SE SPALA CU APA DE CITEVA ORI SI SE PUNE LA FIERT .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu