sâmbătă, 22 ianuarie 2011

BUTA NIKU,DAIKON TO SHIRATAKI NO NIMONO


INGREDIENTE:

1 daikon(bucati 1cm),200gr spata de porc,1 pachet de shirataki(taitei din koniaku),1 l apa,dashi 2 linguri,sos de soia 5 linguri ,mirin 3 linguri,zahar 2 linguri.

MOD DE PREPARARE:

Punem la fiert in apa:soia,dashi,mirin,zahar ,bucatile de carne si daikonul.Spumam si lasam sa fiarba bine.Incercam carnea si daikonul daca sunt fierte si dupa introducem shirataki ,punem capacul si lasam sa fiarba 30 min la foc potrivit fara sa amestecam.Daca shiratake a absorbit aproape toata cantitatea de lichid ,atunci mancarea este gata de servit.Pregatim si un bol de orez fiert la abur si masa e gata.SHIRATAKI (taitei white waterfall)au 0 calorii si carbohidrati.Pofta buna!

3 comentarii:

  1. Buna ziua !
    Imi puteti spune, va rog de unde pot cumpara taitei shirataki? Caut de multa vreme si as aprecia mult daca m-ati ajuta . Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna,eu am gasit la magazinul de condimente chinezesti din incinta Dragonul Rosu nr 2 .Sper sa gasiti si dumneavoastra si sa incercati aceasta reteta delicioasa.

      Ștergere
  2. Buna seara. as dori sa stiu la ce pret ati gasit pastele shirataki?

    RăspundețiȘtergere