joi, 10 martie 2011

TENKATSU UDON



INGREDIENTE:

200gr udon,2 ciuperci shitake,jumatate pahar wakame,dashi,sos de soia,ajinomoto, piper,sare,tenkatsu,shicimi.

MOD DE PREPARARE:

Punem la fiert o oala cu 1 litru apa in care introducem: algele,ciupercile taiate marunt ,putin ajinomoto,sare,piper,dashi si sos de soia 5 linguri.Fierbem 20 min la foc potrivit .Udonul il fierbem separat conform instructiunilor de pe pachet si la sfarsit il trecem prin jet de apa rece.Punem 100 gr udon intr un castron ,peste turnam supa de wakame si ciuperci shitake ,iar la sfarsit punem toppingul de tenkatsu.Servim tenkatsu udon cu orez fiert la abur .Pentru cei care doresc gust condimentat se presara un praf de shicimi .Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu