luni, 26 septembrie 2011

SUBUTA





INGREDIENTE:

1 ceapa,1/2 morcov,1 ardei verde,100g snitel porc(bucati de 2 cm),sos de soia,mirin,otet de orez,katakuriko,ulei masline.

MOD DE PREPARARE:

Taiem legumele in bucati mai mari si le calim in putin ulei de masline.Dupa punem peste 1/2 pahar apa si acoperin cratita cu capac pentru 10 minute.Introducem bucatile de snitel ,amestecam si punem iar capacul pe cratita pt inca 10 min.Peste mancare punem :3 linguri sos de soia,1 lingura mirin,1 lingura otet ,amestecam si lasam 5 min dupa care punem katakuriko (1 lingura katakuriko si 3 linguri apa),amestem bine,observam ca sosul devine foarte repede mai gros ,in acel moment mancarea este gata pentru servit.Subuta este o varianta de macare dulce acrisoara care se serveste cu orez fiert la abur.Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu